Mads Toghøj Trio

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen. Har spillet musik siden 1997. Han er vokset op i en musikalsk familie, hvor især folkemusikken betød meget. Mads´s morfar var visesangeren Fisker Thomas. Skagboen har en stor forkærlighed for den Amerikanske musik, hvad enten det er country, blues, folk eller god gammeldags Rock ´n´roll. I Februar 2012 udgav Mads sit første album med egne sange ” Alley of faith”. Sangene er indspillet i Nashville med nogle af musikhistoriens bedste musikere, der blandt det har arbejde med selveste Elvis Presley. Musikken og sangene er en spændende og fornyende blanding af alle de musik genrer der siden barndommen har inspireret den 32 årige skagbo, der i dag er bosiddende på Fyn. Udover at levere sine egne sange med overbevisende nærvær, energi, sjæl og kærlighed, er Mads en dygtig fortolker at de gamle idoler, Elvis Presley, Johnny Cash, Kris Kristofferson, Hank Williams og andre.

Mads har allieret sig med et par erfarne herrer fra det fynske musik miljø og sammen har de skabt en dejlig lille dynamisk og velspillende trio bestående af den fynske guitarist Simon Høirup der allerede begyndte at spille som 7 årig, Simon har indenfor de sidste 10 år indspillet 4 Albums i eget navn, blandt andet ”May you find” i Nashville og ”LA instrumentals” i Los Angeles. Udover at spille koncerter i eget navn har Simon nu indledt et tæt samarbejde med Mads Toghøj.

Sidste mand i trioen er Kell Dalager. Kell har været aktiv musiker siden 70´erne og har i rigtigt mange år arbejdet sammen med sangeren Ole Friis. Kell har medvirket på masser af studie session og pladeudgivelser, Blandt andet sin egen Miracles & Marian og senest Mads Toghøj´s dedut Album ”Alley of Faith” udover at være aktiv musiker har Kell arbejde som teater skuespiller, producer, sangskiver og meget mere. En koncert i selskab med denne trio bliver helt sikkert en koncert med masser af velspillet musik, story telling og go´ humør.

Trioen består af:
Mads Toghøj: Sang og Akustisk guitar
Kell Dalager: Keyboard og kor
Simon Høirup: El Guitar