Mads Toghøj Band

Mads Toghøj Band er et helt nyt orkester på den danske musik scene, dog består besætningen af garvede kræfter fra det danske musik miljø. I front på sang og akustisk guitar står Mads Toghøj. Han har en fortid som fortolker af blandt andet Elvis og Johnny Cash. I 2012 udgav han sit første Album i eget navn og med egne sange,” Alley of faith”, indspillet i Nashville. Det er med udgangs punkt i disse sange bandet er opstået.

På lead guitaren finder vi guitaristen Simon Høirup, han var i sin tid med i gruppen ”Sidewalk” og har siden med virket i flere forskellige konstellationer, har udgivet flere albums i eget navn, flere indspillet i USA, blandt andet ”May you find” i Nashville og” LA Instrumentels” i Los Angeles.

Ved Keyboardet sidder Kell Dalager . Han har spillet i mange bands op gennem tiden blandt andet ”Little Trickers” og med fynske Ole Friis, men også som solist hvor han senest udgav albummet ”Miracles & Mariam”. Udover at spille musik, arbejder Kell blandt andet som Skuespiller og producer.

Bag trommerne sidder Per Simonsen, Per har spillet de fleste genrer og spiller med i blandt andet Simon Høirup Band og har via sit virke som tromme slager i husorkestret på Dexter i Odense spillet med en række af de største musikere herhjemme og i udlandet.

På bas finder vi bassisten Jakob Riis. udover at spille bas, er Jakob også komponist og arrangør, uddannet på Carl Nielsen Academy Odense samt musicians Institute (Los Angeles US), har optrådt/tuneret/indspillet med mange forskellige både i Danmark og USA.

Disse fem herrer er alle er bosat på Fyn, men stammer fra både Nordjylland, Fyn og Sjælland og har hver deres karriere kørende. Her har de fundet sammen under fælles Fynsk fane i Mads Toghøj Band.

En aften med dette velspillende orkester bliver helt sikkert en aften med sjæl, nerver, fed energi og humør. De spiller sig helt ind under huden med de smukkeste ballader og trykker den max af til den svedigste svingende rock n`roll. Mads Toghøj Band befinder sig et sted lige midt imellem Country/Roots/Blues/Rock og Folk. Orkestret spiller specielt udvalgte cover numre og egne sange.


Mads Toghøj Band består af :
Mads Toghøj: sang & akustisk guitar
Simon Høirup: El guitar & kor
Kell Dalager: Keyboard & Kor
Per Simonsen: Trommer
Jakob Riis: Bas